DHL Supply Chain інвестує 500 мільйонів євро в Індію

DHL Supply Chain, світовий лідер на ринку логістики, оголосили про інвестиції в розмірі 500 млн. євро в Індію протягом наступних п’яти років. Завдяки цим інвестиціям DHL буде володіти та керувати великими складськими приміщеннями в Індіїї, які обслуговують тисячі клієнтів. До нинішніх складів додасться дванадцять мільйонів квадратних футів.

Компанія націлена на ефективне обслуговування зростаючих секторів, таких як електронна комерція, роздрібна торгівля, споживчі товари, високі технології, машинобудування та виробництво, а також автомобілебудування. Склади будуть оснащені новітніми технологічними рішеннями, включаючи роботів-помічників, інтелектуальну автоматизацію процесів, носимі пристрої, голосовий збір, роботів для управління запасами та алгоритмічну оптимізацію.

«Незважаючи на економічну та геополітичну невизначеність у світі, ми бачимо величезний потенціал зростання в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Водночас значний внесок робить Індія. Будучи динамічною, стабільною та швидкозростаючою економікою, країна відіграє ключову роль у регіоні. Вона має багатий пул висококваліфікованих фахівців та інноваційні технології. Усе це робить Індію одним із наших пріоритетних ринків»

Поділився Оскар де Бок, генеральний директор DHL Supply Chain.

Інвестиції в інфраструктуру для поточних та майбутніх клієнтів

DHL Supply Chain India додасть дванадцять мільйонів квадратних футів складів у ключових мегаполісах. Таких як Бангалор, Ченнаї, Калькутта, Мумбаї, Національний столичний регіон (NCR) та Пуна. Ці міста є одними з головних учасників економіки Індії.

DHL також відкриває два нових центри підтримки бізнесу (BSC) у Бангалорі та Пуні протягом наступних 12–18 місяців, щоби задовольнити попит клієнтів.

Зараз компанія управляє трьома BSC у Мумбаї, Гургаоні та Ченнаї. Ці BSC надають додаткові послуги цілодобово та без вихідних, включаючи внутрішні та міжнародні диспетчерські пункти управління транспортом, бізнес-аналітику, оплату аудиту фрахтових рахунків (FBAP), замовлення на готівку (O2C), LLP Control Towers та аналогічні допоміжні послуги.

Створення можливостей для працевлаштування

Щоби підтримати свої стратегічні плани розширення , компанія планує збільшити свій штат до 25 000 співробітників до 2025 року.

Компанія інвестує в центри розвитку навиків та ресурсів для набору та навчання співробітників за допомогою програм сертифікації. Перший Ресурсний центр був відкритий у Бангалорі, за ним підуть інші в Мумбаї, Делі, Ченнаї та Калькутті.

GoGreen

На підтримку дорожньої мапи зі створення кліматично-нейтральної логістики до 2030 року, DHL Supply Chain India до 2025 року переведе весь свій внутрішньоміський парк на екологічно чисте пальне.

До кінця 2022 року парк двоколісних транспортних засобів буде перетворений на електромобілі. Крім того, на всіх нових об’єктах буде реалізовано екологічні функції, у тому числі сонячні батареї для електрики, збирання дощової води, світлодіодне освітлення, інтелектуальні лічильники тощо.

«Нині на частку Азіатсько-Тихоокеанського регіону припадає майже 15 відсотків глобального доходу DHL. Але очікується, що індійський ринок логістики, який зараз коштує понад 200 мільярдів доларів США, зростатиме приблизно на 10 % на рік протягом наступних п’яти років і сягне 330 мільярдів доларів США. Ми дотримуємось довгострокового погляду на Індію»

Розповів Террі Раян, генеральний директор DHL Supply Chain Asia Pacific.

Читати оригінал статті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen