Кільце «всевладдя» від Walmart Canada

Канадські магазини Walmart зараз оснащують частину співробітників кільцями зі сканерами. За словами компанії, це допомагає їм швидше збирати онлайн-замовлення.

Близько 1500 кілець надійшли до більш ніж 130 магазинів, повідомляється у корпоративному блозі.

Сканери полегшують та спрощують працівникам магазину відбір товарів для замовлень. Їхня легка та інтуїтивно зрозуміла конструкція дозволяє обом рукам бути вільними для комплектування.

Wearable-технології (носимі-технології)

Усім нам знайомі технології смарт-годинників, фітнес-браслетів та інших «носимих гаджетів». Зараз вони перетворюються зі споживчих аксесуарів на більш спеціалізовані та практичні. У багатьох галузях, включаючи роздрібну торгівлю, вже почали їх запроваджувати.

Представник Walmart Canada розповів, що кільця-сканери мають кнопку, яку можна натиснути великими пальцями, щоби сканувати предмет під час вибору.

«Тепер ви можете використовувати обидві руки для перенесення товару. Це робить процес більш швидким і простим у порівнянні з портативними пристроями, що традиційно використовуються».

Компанія сподівається запровадити цю технологію у всі 408 магазинів.

Олівія Лінч, директор магазину майбутнього Walmart Canada, сказала, що її команда пишається тим, що тестує нові та цікаві технології та знаходить способи запровадити їх у бізнес.

«Кільця-сканери — лише один із прикладів того, як ми інтегруємо нові технології в наші процеси в Walmart».

Переваги кільця-сканера

Хізер Міллс, старший програмний менеджер онлайн-магазину, назвала оснащення своїх співробітників кільцями переломним моментом, особливо в онлайн-продажах.

У червні 2020 року було проведено тест сканера. Співробітники з такою технологією досягли найвищих швидкостей відбору.

Переваги:

  1. Обидві руки вільні, що спрощує та прискорює процес комплектування.
  2. Сканери легкі та більш прості у використанні, ніж портативні пристрої.
  3. Носимі технології – весело та приємно використовувати.
  4. Такі пристрої можуть зробити операції торгівлі більш прибутковими. Забезпечити безперервний зв’язок між співробітниками, допомогти в організації простору в магазині та, як і у випадку зі сканерами, дати працівникам доступ до інформації, звільняючи руки.

Подібні пристрої найближчим часом стануть невід’ємною частиною кожного роздрібного досвіду.

У 2020 році світовий ринок носимих технологій оцінювався в 40,65 млрд доларів, і очікується, що до 2028 року він зростатиме в середньому на 13,8% в рік.

Докладніше можна почитати тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen