Страх автоматизації навантажувачів стримує розвиток складу

Вилкові навантажувачі є важливим інструментом на багатьох складах, однак їх використання може значно відрізнятися. Для деяких складів простір настільки цінний, що потрібні навантажувачі для дуже вузьких проходів (VNA). Можливість переміщуватися по вузьких проходах шириною до 1,6 м надає складам перевагу безпечного максимального використання кожного дюйма їхнього складського простору. Для інших складів ключовою перевагою використання навантажувачів є їхні можливості автоматизації, які підвищують ефективність і зменшують витрати на робочу силу.

Проте склад може скористатися перевагами автоматизації лише у разі, якщо його система управління складом (WMS) здатна працювати з навантажувачем. Багато людей помилково вважають, що це складний, ресурсомісткий і потенційно ризикований процес. Цей страх призвів до того, що багато складів або уникнули купівлі автоматизованих навантажувачів, або не використовують повністю можливості автоматизації вже наявних напівавтоматичних навантажувачів, що призводить до втрати можливостей з підвищення ефективності і продуктивності.

Використання автоматизації навантажувачів на складах

Компанія StayLinked недавно співпрацювала з роздрібним продавцем вина, який зіткнувся з цією проблемою. Спочатку клієнт інтегрував свій WMS тільки з пристроями, встановленими на транспортних засобах, але не з навантажувачами. Коли робітники отримали інструкції щодо інтеграції транспортного засобу, вони вручну перемістили навантажувач на потрібне місце на складі. Нові працівники працювали значно повільніше за досвідчених через незнайомість з плануванням складу.

Інтегруючи навантажувач таким чином, щоб він міг безпосередньо взаємодіяти з WMS, за допомогою тих самих базових інструкцій можна автоматично направляти водія в потрібне місце найкоротшим маршрутом, незалежно від його досвіду або знань про планування складу.

Підхід був простий: навантажувачі підключалися до WMS за допомогою підключення дисплею транспортного засобу до послідовного порту навантажувача, а потім застосовувались прості налаштування конфігурації.

Для роздрібного продавця вина впровадження автоматизації навантажувачів дозволило новим водіям працювати так само ефективно і продуктивно, як досвідчені водії. Крім того, це підвищило загальну точність складських запасів.

Всі склади можуть здобути ці переваги, якщо впровадять автоматизацію навантажувачів, що значно простіше, ніж думає більшість людей.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen