1 мільярд доларів. У що готовий інвестувати Amazon?

Amazon створює фонд у розмірі 1 мільярд доларів для інвестицій у складські технології. Програма включає підтримку всіх етапів логістики. Від ланцюгів постачання та логістичних технологій до вкладення в нові стартапи.

«В першу чергу фонд інновацій зосередиться на нових технологіях, які дозволять збільшити швидкість доставки та покращать роботу співробітників складів та логістики».

Написав у своєму блозі Алекс Себаллос Енкарнасьйон, віце-президент з глобального корпоративного розвитку.

Фонд є частиною зростаючої інвестиційної активності Amazon. Раніше гігант електронної комерції створив фонд у розмірі 2 мільярдів доларів для інвестицій у кліматичні технології.

Підтримка стартапів

Серед стартапів, які підтримує новий фонд, — компанія Modjoul. Вони працюють над розробками у сфері безпеки, які спрямовані на зниження травм

Порушення опорно-рухового апарату, розтягування та вивихи – одні з найпоширеніших складських травм. Засновник Amazon, Джефф Безос, раніше заявляв, що необхідно розробити рішення, щоб знизити їхню поширеність серед співробітників.

Три інші компанії, включені до першого раунду інвестицій, розробляють робототехніку.

Десять років тому Amazon придбав Kiva Systems, яка створювала колісних роботів для складів. З того часу Amazon запустив ряд роботизованих фулфілмент-центрів з метою прискорити доставку товарів споживачам.

Минулого року компанія поділилася подробицями про чотирьох складських роботів, які вона тестує, щоб зменшити навантаження на робітників.

З оригіналом статті можна ознайомитись тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen