ДИАД-ЛОГІСТИК & Хаскі — кейс про вдалу співпрацю

Продовжуючи рубрику “Кейси”, ми хочемо поділитися з Вами історією Компанії “Диад-Логістик”, яка на власному прикладі розповідає про успішну співпрацю з Хаскі Менеджмент. Для початку давайте познайомимось з Компанією “Диад-Логістик.”


 “Диад-Логістик” – 3PL оператор, який має склади у Києві, Вінниці та Дніпрі. Компанія “Diad Logistic” надає складські послуги з 2014 року, і на сьогоднішній день є лідером в сфері вирішення інтегрованих логістичних завдань. Основною діяльністю компанії є надання повного комплексу логістичних послуг, що включають в себе зберігання, обробку і доставку вантажів. Основною ціллю “Диад-Логістик” є зменшення витрат для клієнтів, що в свою чергу дозволяє зменшити собівартість та знизити ціни для громадян України.
Сьогодні ми поспілкувались з директором “Диад-Логістик” Дмитром Касьяном.


 Доброго дня, Дмитро, скажіть будь-ласка чому Ви вирішили скористатись послугами аутсорсингу?


Кілька разів на місяць складська логістика стикається з піковими навантаженнями через нерівномірність продажів у наших клієнтів. На даний момент прогнозувати попит дуже складно, особливо в умовах воєнного стану. Тримати у своїй постійний персонал складі економічно неефективно, адже мета – заощаджувати. Тому щоб проходити піки ми використовуємо аутсорсинг – нашого партнера Хаскі. 


Якими для Вас були основні цілі, функції та переваги використання аутсорсингу персоналу?


Зниження
пікових навантажень на персонал. Стабільна якість сервісу для наших клієнтів, зниження навантаження на відділ кадрів та роботу з персоналом. Економія. Нам було важливо знайти стабільного партнера, який гарантує якісний персонал вчасно. Тому що зволікання на добу означало як фінансові, так і репутаційні ризики.


На що Ви звертали уваги в першу чергу при зверненні до послуг аутсорсингу?    

Точність та якість. Найчастіше компанії обіцяють одне, а надають інше.

Скажіть будь-ласка, чому саме Хаскі ? Що стало вирішальним фактором?

Хаскі є нашими давніми партнерами. Вже навіть не згадаю коли розпочалося наше співробітництво. Також ця компанія змогла втриматися на плаву навіть за військового стану, що важливо. Звичайно ж ми робили аналіз та інших пропозицій, але співвідношення якості та ціни виявилося тут найбільш прийнятним. Плюс робота ведеться із ПДВ.

Які саме послуги чи персонал ви замовляли в Хаскі? Чи є конкретні роботи та ділянки бізнесу які Ви довірили Хаскі? 

Так, це вантажники та комплектувальники навантаження – вивантаження. Також розкладка товару, що надходить у машинах навалом по артикульному. Багато контейнерів із Китаю перевантажують на терміналах у машини в Європі та Туреччині,і роблять це не завжди якісно. Особливу складність викликає розкладка такого товару, потім поартикульно. Це неможливо  автоматизувати.

Поділіться, будь-ласка, чи вдалось покращити бізнес-процеси та досягти ваших цілей після використання послуг Хаскі в порівнянні з періодом до використання аутсорсингу?

 Так, звичайно. Зменшився обсяг затрат на персонал та рекламації. Тут немає що добавити.

В майбутньому плануєте користуватися послугами Хаскі, та продовжувати співпрацю?

Однозначно. Плануємо також поширити співпрацю отримуючи сервіс по карщикам та штабелерщикам.

Опишіть будь-ласка коротко для бізнесів, які ще вагаються чому варто звертатися за аутсорсингом саме до Хаскі?

Мінімізація піків, переведення затрат на персонал в формат послуг з ПДВ,а також якість та точність.

Дмитро, дякуємо за ваші відповіді і за приділений час. Сподіваємося наша співпраця і надалі буде такою ефективною і результативною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen