Exotec випускає три нові складські рішення

Компанія Exotec, постачальник складської робототехніки, представила три нові рішення у своєму портфелі продуктів. Нову конвеєрну систему, покращене рішення для комплектування та нове власне складське програмне забезпечення.

Першим рішенням є Skypath — модульна конвеєрна система, яка може досягати максимальної продуктивності 2500 контейнерів на годину. Exotec стверджує, що ця система легко адаптується та складається з прямих, вигнутих та похилих будівельних блоків, які відповідають більшості логістичних потреб.

По-друге, це Skypicker — інтелектуальне рішення для комплектування, здатне збирати до 600 товарів на годину. Використовуючи переваги машинного навчання, Skypicker автоматично визначає розмір кожного предмета, який необхідно підібрати, і розміщує його в контейнерах для підготовки таким чином, щоб оптимізувати доступний простір.

Останнім доповненням до продуктового портфеля Exotec є комплексна програмна система, яку компанія називає Deepsky. Це програмне забезпечення можна використовувати для інтеграції технології Exotec з більшістю систем керування складом (WMS). Воно також може інтегруватися зі стороннім обладнанням автоматизації, яке використовується для таких завдань, як упаковка, сортування та декантація.

Deepsky автоматично та безперервно збирає дані в режимі реального часу, цілодобово надсилаючи інформацію до Центру керування Exotec. Це дозволяє підвищити ефективність віддаленого усунення несправностей.

Співзасновник та головний виконавчий директор Exotec Ромен Мулен сказав:

«Завдяки цим інноваціям ми даємо нашим клієнтам можливість керувати будь-яким типом складу, підлаштовуючись під їх унікальні потреби».

Exotec вважає, що ці нові рішення допоможуть впоратися з ключовими проблемами для операторів складів, включаючи економічні перешкоди та нестачу робочої сили.Усі три нові продукти сумісні з іншими пропозиціями Exotec.

Джерело.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen