Які позиції все частіше віддають на аутсорсинг?

Роботодавці все частіше звертаються до аутсорсингу певних спеціалістів. Outsource Accelerator проаналізував найбільш популярні пошукові запити, пов’язані з аутсорсингом, і виявив, що вакансії в галузі управління персоналом, інформаційних технологій, маркетингу, продажу та розроблення програмного забезпечення мають найбільший попит.

HR є найбільш затребуваною вакансією, яку передають на аутсорсинг: у США надходить 20 940 запитів на місяць.

Outsource Accelerator повідомляє, що в США найвищий відсоток аутсорсингових робочих місць у світі, майже 68 % компаній передають частину своїх процесів стороннім підрядникам. Опитування показало, що Філіппіни стали найпопулярнішим місцем для пошуку аутсорсера серед американських організацій.

«Філіппіни стають популярним вибором для малих та середніх компаній, які бажають скористатися послугами аутсорсингу. Компанії можуть розраховувати на велику економію, водночас сприяючи економічному зростанню країни».

Заявив у пресрелізі Дерек Гілмор, засновник та генеральний директор Outsource Accelerator.

Топ-5 позицій, які роботодавці хочуть передати на аутсорсинг:

1. HR

20 940 пошукових запитів на місяць

2. Інформаційні технології

11 790 пошукових запитів на місяць

3. Маркетинг

6920 пошукових запитів на місяць

4. Продажі

5630 пошукових запитів на місяць

5. Розроблення та тестування програмного забезпечення

5510 пошукових запитів на місяць

Аутсорсинг набирає популярності завдяки своїй фінансовій вигоді та економії часу менеджерів компанії, які можуть зосередитися безпосередньо на своєму продукті, а не витрачати час на вирішення сторонніх питань.

Компанія Хаскі займається аутсорсингом складського персоналу вже більше 10 років, ми беремо на себе не тільки пошук відповідних кандидатів, а й повне їхнє супроводження особистим менеджером, який забере на себе всі необхідні питання та звільнить Ваш час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen