КБФ & Хаскі — кейс про вдалу співпрацю

Один із найкращих способів дізнатися про компанію, у якої хочеш замовити послуги, — прочитати про те, як вона справляється із задачами на конкретних прикладах. Тому ми вирішили відкрити нову рубрику в нашому блозі — «Кейси». Тут ми будемо ділитися історіями тих компаній, хто вже скористався нашою допомогою і погодився розповісти про свій досвід.

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами інтерв’ю з Талятом Халітовим, фінансовим директором Київської Бісквітної Фабрики, та на їх прикладі розповімо, як Хаскі за допомогою аутсорсингу персоналу допомагає компаніям впоратися з піковими навантаженнями, знімає потребу тримати в штаті велику кількість людей та оптимізує витрати.

Хто такі КБФ?

Київська бісквітна фабрика (КБФ) — назва, яка знайома багатьом з дитинства, адже компанія вже понад 20 років здійснює свою діяльність на кондитерському ринку України. Виробляють понад 100 найменувань виробів: печиво, цукерки, вафлі тощо.

Продукція реалізується не лише на внутрішньому ринку України, а й на зарубіжному ринку в більш ніж 20 країнах світу. Соціальна мета компанії — створити нові робочі місця з комфортними умовами, конкурентною ЗП та забезпечувати ринок якісною продукцією.

В останні кілька років компанія займається модернізацією виробничих ліній для збільшення потужностей і поліпшення якості продукції. А для оптимізації та підвищення ефективності аутсорсинг персоналу – це ідеальний супутник.

Саме з цією метою КБФ звернулися по допомогу до Хаскі.

Навіщо Вам аутсорсинг?

Основними причинами, чому в компанії ухвалили рішення використовувати аутсорсинг персоналу, є те, що навантаження та виробнича необхідність у персоналі досить суттєво може відрізнятись у розрізі року.

Аутсорсинг — це про сезонний персонал, щоб не було необхідності тримати цілий рік одну й ту ж кількість працівників. Що дає змогу суттєво оптимізувати витрати.

Крім цього, звільнення співробітників завжди стрес, і для людини, і для компанії, аутсорсинг у цьому плані гнучкий. Він дозволяє тримати в штаті мінімальну кількість персоналу та уникнути зайвих звільнень.

Однак, аутсорсинг може стати й довготривалою співпрацею, гідних працівників, які себе зарекомендували, можемо залишати на проєктах довше.

Основна мета, чому використовуємо аутсорсинг — це закриття піків та високого сезону, спрощення найму співробітників, оформлення та звільнення.

Чому для аутсорсингу обрали Хаскі?

Визначальним чинником при виборі підрядника для нас є, як швидко вони можуть реагувати, знайти достатню кількість персоналу в необхідні терміни та якість надання послуг.

Тут важливо все — організація роботи, взаємодія відповідального менеджера, бізнес-процеси. Хаскі підійшли за всіма пунктами.

Компанія повністю відповідає нашим очікуванням. Надання персоналу та виконання робіт відбувається у встановлений термін, а якість послуг завжди на висоті.

Зменшилась плинність персоналу, співробітники від Хаскі довше затримуються порівнюючи з іншими компаніями.

Головною метою нашої співпраці є забезпечення безперебійної роботи ліній. Для цього ми шукаємо персонал на конвеєрну лінію, сортування продукції, відбір браку. Хаскі успішно закрили всі позиції в необхідній кількості.

Тому впевнено можна сказати, що надалі ми плануємо продовжити співпрацю з компанією Хаскі.

Ваша думка про аутсорсинг загалом?

Якщо резюмувати досвід роботи з аутсорсингом, то загалом це спрощення бюрократичної роботи. Рекомендую, якщо бізнес тільки відкривається, розвиває новий напрямок діяльності або запускає додаткові лінії на виробництві. Це хороший спосіб вирішення проблеми на “перший” період та відмінний інструмент, який дозволяє гнучко, оперативно реагувати на бізнес-завдання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen