Walmart здійснили дронами понад 6000 доставок у 2022 році

Це досягнення стало можливим завдяки швидкому розширенню доступних способів транспортування. Зараз Walmart має 36 магазинів у США з центрами доставки дронами, якими керують DroneUp, Flytrex і Zipline. Магазини розташовані в семи штатах – Арізоні, Арканзасі, Флориді, Північній Кароліні, Техасі, Юті та Вірджинії.

Рітейлер ще має пройти довгий шлях, щоб досягти своєї мети в 1 мільйон посилок, які доставляються дронами щорічно. Тим не менш, компанія надихнута позитивним відгуком клієнтів і сподівається досягти більшого прогресу в 2023 році, йдеться в заяві Віка Гопалакрішнана, віце-президента Walmart в США з інновацій та автоматизації.

Які можливості у доставки?

Згідно з інформаційним бюлетенем компанії, Walmart та його партнери в даний час пропонують до 20 000 товарів, доступних для доставки дронами.

Незважаючи на обмеження за вагою та дальністю, дрони забезпечують швидкість, необхідну для ефективної доставки чутливих до температури предметів, таких як морозиво. За даними Walmart, доставка дроном займає 30 хвилин або менше після розміщення замовлення.

«Я неймовірно пишаюся нашою командою за те, що вона створила найбільшу зону доставки дронами серед усіх роздрібних продавців у США та надала клієнтам неймовірно швидкий та інноваційний варіант доставки»

Сказав Гопалакришнан.

Walmart також заявив про розгортання доставки дронами в Аризоні, Флориді та Техасі. Клієнти в межах однієї милі від магазинів мають право користуватися цією послугою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen