Amazon розпочинає поставки електричних вантажних велосипедів

Amazon відкрила свій перший центр мікромобільності в Північній Ірландії на своїй станції доставки у кварталі Титанік у Белфасті. Тепер у хабі знаходиться парк електричних вантажних велосипедів. Вони будуть доставляти тисячі посилок щотижня клієнтам Amazon, зменшуючи кількість фургонів на центральних дорогах міста та сприяючи покращенню якості повітря та зменшенню заторів.

Белфаст приєднався до понад 40 міст у Великобританії та по всій Європі, в яких є центри мікромобільності Amazon, що забезпечують доставку вантажів на електричних велосипедах та пішки. Це частина інвестицій у розмірі 300 мільйонів фунтів стерлінгів, спрямованих на електрифікацію та декарбонізацію транспортної мережі Amazon у Великобританії. Очікується, що електричні вантажні велосипеди та пішоходи будуть щороку доставляти клієнтам Amazon по всій Великобританії мільйони відправлень.

“Наші нові електричні вантажні велосипеди є частиною зобов’язання Amazon до досягнення нульового рівня викидів вуглецю у наших операціях до 2040 року, на десять років раніше, ніж Паризька угода. Це момент гордості для нашої команди та чудова новина для клієнтів по всьому місту, які скористаються перевагами доставки з нульовим рівнем викидів до своїх дверей”, – сказав Джим Пресс, старший менеджер станції доставки Amazon у Белфасті.

Amazon співпрацює з Astral Fox, місцевою компанією, яка надає послуги доставки клієнтам Amazon. Нік Теркінгтон, власник Astral Fox, додав: “Ми раді співпрацювати з Amazon та доставити цей парк електричних вантажних велосипедів в Північну Ірландію. Ми вважаємо, що вантажні електричні велосипеди матимуть великий успіх серед клієнтів, а також підтримають зобов’язання Amazon до сталого розвитку. Майбутнє вже тут, і це тільки початок”.

Поставки електричних вантажних велосипедів Amazon

Amazon та її партнери вже мають понад 1000 електричних фургонів для доставки вантажів у Великобританії та Ірландії, а також дев’ять повністю електричних вантажних автомобілів, перших у парку Amazon, які замінили традиційні вантажівки.

Amazon є співзасновником та першою стороною, що підписала Кліматичне зобов’язання – зобов’язання досягти нульового рівня викидів вуглецю до 2040 року. Підписання Зобов’язання налічує близько 500 учасників, у тому числі понад 100 з Великобританії. Учасники Зобов’язання спільно працюють над ініціативами збереження природи та інвестування в технології декарбонізації.

Будучи найбільшим корпоративним покупцем відновлювальної енергії у світі та у Великобританії, Amazon реалізує 29 діючих проектів сонячної енергетики на місцях і здійснила сім великомасштабних проектів відновлювальної енергії за межами площі потужністю понад 900 МВт у Великобританії. Очікується, що після введення в експлуатацію всіх проектів вони будуть генерувати достатньо енергії, щоб забезпечити електроенергією понад один мільйон будинків у Великобританії щороку. До них відносяться угоди про корпоративну покупну спроможність; вітрова електростанція в Баллікіл, графство Антрім, що відкрилася минулого року; Морська вітрова електростанція Морей-Уэст у Шотландії; та ТРИ морські вітрові електростанції Східної Англії в Саффолке.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen