Ризики, з якими зіштовхуються працівники на складах

Дослідження показали ризики, пов’язані з навантажувально-розвантажувальним обладнанням. Майже половина (43%) складських працівників минулого року потрапила в аварію або інцидент, пов’язаний з навантажувально-розвантажувальним обладнанням. Крім того, несправне або пошкоджене навантажувально-розвантажувальне обладнання було включене до п’ятірки найбільших ризиків для здоров’я і безпеки. Паралельно з обмеженнями за часом, необхідністю відповідати змінюючимся стандартам і законодавству, пожежною безпекою та неправильним встановленням.

Ризик, пов’язаний з навантажувально-розвантажувальним обладнанням, також був відзначений у звіті Управління з охорони праці та техніки безпеки. Основними причинами нещасних випадків на складах були роботи на висоті; транспортні засоби на складі та навколо нього; і рухомі або падаючі об’єкти.

Як знизити ризики на складах?

Навантажувально-розвантажувальне обладнання на складах і в складських приміщеннях має вирішальне значення для підтримання ефективності та зниження ручного навантаження на команду. Таким чином, зниження ризику зіткнення пішоходів з обладнанням або об’єктами, що потрапляють на шлях членів команди, має вирішальне значення. Маркування ліній та розміщення знаків — відмінний спосіб позначити безпечні маршрути навколо об’єктів та виділити області, які можуть становити небезпеку.

Маркування ліній можна нанести за допомогою стрічки або фарби. Стрічка для маркування ліній — це просте рішення, її легко розміщувати та переконфігурувати для тимчасових маркувань. У той же час фарбоване рішення ідеально підходить для більш стійкого маркування територій. Має широкий вибір кольорів, що корисно для позначення областей для конкретних завдань.

Дослідження виявило додаткові ризики для здоров’я та безпеки. Тільки 45% співробітників знають про потенційні небезпеки та знають, як контролювати ризики або повідомляти про них. Менеджерам з управління бізнесом не вистачає часу, і їм важко впоратися з багатьма обов’язками високого рівня. Однак є прості кроки, щоб максимізувати доступні ресурси та повернути контроль над робочими навантаженнями. Навчайте команду виявляти ризики та повідомляти про них, це дасть можливість їм брати на себе відповідальність за свою власну безпеку.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen