Повторне використання піддонів

Повторне використання піддонів є необхідним для досягнення цілей сталого розвитку. Голова Національної асоціації дистриб’юторів піддонів (NAPD) закликав підприємства ланцюга постачання забезпечити наявність у них політики “повторного використання” для піддонів.

Повторне використання піддонів на законодавчому рівні

Оскільки в 2024 році в Великобританії та ЄС буде введено нове законодавство, екологічна звітність стане обов’язковою для великого бізнесу. Очікується, що до 2026 року воно буде відкрите для малого та середнього бізнесу. Голова NAPD Пол Тейт заявив, що багато компаній, що постачають такі продукти, як продукти харчування, напої та фармацевтичні компанії, можуть спростити перехід, повторно використовуючи свої піддони, що скоротить викиди вуглецю в їх ланцюгах постачання.

“Повторне використання є центральною частиною економіки замкненого циклу і дозволяє підприємствам значно зменшити викиди та наблизитися до виконання своїх зростаючих зобов’язань щодо сталого розвитку”, – сказав Тейт. “Дерев’яні піддони є природним сталим продуктом, і компанії, які повторно використовують їх в своїх ланцюгах постачання, ще більше збільшують екологічні переваги”.

Салех Хіджазі, прес-секретар NAPD, сказав, що у найближчі місяці набудуть чинності Стандарти розкриття інформації про сталий розвиток (SDS) та розширеної відповідальності виробників (EPR). У Великобританії та Європі важливо, щоб всі учасники у ланцюгах постачання товарів працювали разом. Щоб пом’якшити вплив на навколишнє середовище та зробити бізнес більш екологічним.

“Стратегії ланцюгів постачання, спрямовані на сталий розвиток, вже не є чимось “приємним”; вони необхідні для виконання законодавчих зобов’язань та вимог наших клієнтів”.

Використані піддони звільняються від правил про відходи, тому покупці звільнені від витрат та оформлення документів, пов’язаних з дотриманням цих правил.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen