Майбутнє складської логістики з автоматичним розвантажувачем контейнерів

Як швидко, якісно і без травмування працівників розвантажити контейнер? Відповідь проста: TAWI пропонує революційний автоматичний розвантажувач контейнерів.

Переваги розвантажувача контейнерів

Інноваційний розвантажувач контейнерів – це революційна модульна система, яка призначена для зміни способів обробки вантажів. На його основі – регульована платформа, легко адаптовується під зріст операторів, що усуває необхідність нахилятися та витягуватися, що значно зменшує фізичне навантаження на ваших працівників. Користувачі можуть легко потрапити всередину контейнера, а вакуумний підйомник обережно кладе предмети на конвейєр.

Розвантажувач контейнерів значно підвищує швидкість виробництва. Порівняно з ручними завантажувально-розвантажуючими операціями, час розвантаження скоротився більше ніж на 50 %, що призвело до зниження витрат приблизно на 50 %.

Наприклад, якщо розвантаження контейнера з чотирма працівниками вручну займає 4,5 години за ціною 20 фунтів стерлінгів за годину, вартість складатиме 360 фунтів стерлінгів. При використанні розвантажувача контейнерів з трьома працівниками протягом 2 годин вартість знижується до 120 фунтів стерлінгів, а економія складає 240 фунтів стерлінгів на контейнер.

Container Unloader пропонує набагато більше, ніж просто спосіб зниження витрат. Враховуючи запити оператора, він оснащений інтуїтивно зрозумілими технологіями, такими як зручні елементи управління, що забезпечують безперервну роботу без необхідності тривалого навчання. Прощавайте ручне налаштування та постійний контроль: автоматизований процес оптимізує роботу, підвищуючи ефективність і продуктивність до неперевершеного рівня.

Безпека знаходиться в центрі уваги завдяки вбудованим функціям, ретельно розробленим для мінімізації ризику нещасних випадків. Тепер оператори можуть впевнено виконувати свої завдання. І завдяки всебічному навчанню і підтримці, яку надає TAWI, оператори отримують можливість використовувати весь потенціал цього передового обладнання, забезпечуючи плавну інтеграцію в існуючі робочі процеси.

Чи витіснить розвантажувач складських робітників?

Переваги Container Unloader виходять далеко за межі операційної ефективності. Приймаючи це інноваційне рішення, підприємства відкривають для себе безліч переваг, окрім простої економії коштів. Станьте свідком стрімкого зростання числа працівників, оскільки фізичне навантаження ручної праці полегшується, створюючи більш інклюзивний та різноманітний робочий колектив, в якому кожен може внести свій внесок, незалежно від фізичних здібностей.

Проте, можливо, найбільш трансформуючим фактором є зрівняння правил гри. За допомогою вакуумного підйомника кожна людина, незалежно від сили та зросту, тепер може брати участь у процесі підйому. Пройшли ті часи, коли фізичні обмеження диктували роль людини у робочій силі. Ласкаво просимо в світ інклюзивності та різноманітності, який став можливим завдяки силі інновацій.

Наостанок, розвантажувач контейнерів – це не просто механізм, це каталізатор змін, що просуває бізнес в нову еру ефективності, безпеки та інклюзивності. Отже, крокуйте вперед з впевненістю, знаючи, що з розвантажувачем контейнерів ваші можливості необмежені.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen