Складське обладнання, необхідне вашому підприємству

Кожен склад зіштовхується з унікальними операційними та логістичними проблемами. Склади, як правило, є неймовірно завантаженими та небезпечними місцями, де працівники, водії та інші люди постійно знаходяться в русі. Відповідне складське обладнання може в багатьох випадках сприяти забезпеченню безпеки та продуктивності всіх працівників. У цій статті ми більш детально розглянемо 11 основних видів складського обладнання, яке необхідне вашому підприємству.

Складське обладнання для підйому, транспортування та зберігання

1. Домкрати для піддонів

Домкрати для піддонів полегшують транспортування важких матеріалів, розташованих на піддонах. Домкрат для піддонів оснащений двома подвійними вилами, які ковзають під піддоном. Ручний домкрат для піддонів вимагає, щоб користувач переміщував ручку вгору і вниз з силою накачування, що створює гідравлічний ефект, піднімаючи піддон.

2. Ручні рокли

Ручні рокли схожі на домкрати для піддонів, оскільки вони полегшують транспортування великих предметів по складу. Ручна рокла складається з металевої рами, підставки та ручок. Оператор підсуває опорну пластину під об’єкт і нахиляє ручки назад, дозволяючи йому перевезти об’єкт в інше місце на складі. Ручні рокли підходять для переміщення об’єктів меншого розміру, ніж домкрати для піддонів, і не використовують гідравлічний ефект.

3. Вилковий навантажувач для комплектації замовлень

Вилковий навантажувач для комплектації замовлень допомагає операторам збирати та транспортувати матеріали, необхідні для виконання замовлення. Вони піднімають оператора навантажувача на той самий рівень, що й інвентар. Це робить збір замовлень більш ефективним та безпечним, ніж використання ручного обладнання, такого як ліса, яку потрібно постійно переміщувати і яка легко може зміщатися.

4. Вилковий навантажувач з бічним завантаженням

Бічний навантажувач — це вилковий навантажувач, призначений для використання в обмеженому просторі, наприклад, вузьких проходах, але він, як правило, менш маневрений, ніж стандартні вилкові навантажувачі. Оператор сидить чи стоїть в машині в залежності від її конструкції. Бічні навантажувачі можуть працювати всередині чи ззовні та працювати на електриці, дизельному паливі чи пропані.

5. Автоматизовані транспортні засоби

Автоматизовані транспортні засоби — це складське обладнання, яке автономно переміщується по складу. Використовуються для завдань, для яких зазвичай потрібний вилковий навантажувач, конвеєрна система або навіть ручна тележка.

6. Вантажівки-платформи

Вантажівка з платформою є просто плоскою пластинкою металу з колесами знизу та ручкою з одного кінця, що дозволяє оператору штовхати або тягнути вантажівку. Деякі типи вантажівок з платформою можуть вміщати понад 2500 фунтів. При управлінні навантажувачем з платформою оператор повинен бути обережним і штовкати вантажівку, а не товар, що лежить на ній. Це може призвести до падіння товару з вантажівки, що призведе до пошкодження товару чи нещасного випадку.

7. Обладнання складу конвеєрними стрічками

Конвеєрна стрічка — це стрічка з мотором від двигуна, яка є частиною більшої конвеєрної системи. Оператори кладуть предмети на стрічку. Стрічка обертається, переміщуючи предмети до кінцевого місця в конвеєрній системі.

Складське обладнання для безпеки та захисту від падіня

Стандарти OSHA вимагають, щоб працівники мали доступ до відповідних засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), і для багатьох категорій ЗІЗ вони повинні відповідати або бути еквівалентними стандартам, розробленим Американським національним інститутом стандартів (ANSI).

OSHA також вимагає, щоб захист від падіня забезпечувався на висоті чотирьох футів і більше, а також коли працівникам доводиться працювати з небезпечними машинами та обладнанням незалежно від висоти.

8. Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ)

Роботи на складі можуть бути надзвичайно небезпечними. Вантажівки та люди постійно приходять і виходять, робітники використовують широкий спектр обладнання, а такі елементи, як тепло, електрика та хімікати, можуть призвести до серйозних травм. Правильні ЗІЗ допомагають захистити працівників і знизити ризик серйозних травм. ЗІЗ — це широка категорія, але вона може включати такі предмети, як каски, маски, рукавички та захисний одяг.

9. Обладнання складу промисловими та портативними сходами

Збірні промислові сходи, що відповідають вимогам OSHA, допомагають забезпечити безпеку вашим працівникам. Такі елементи, як поручні та огородження допомагають знизити ризик падінь і травм.

10. Обладнання складу поручнями

Переносна алюмінієва система поручнів безпеки може захистити працівників від падінь при роботі на висоті. Поручні повинні відповідати останнім вимогам OSHA щодо висоти 42 дюйма і мати перила, які легко встановлювати та знімати.

11. Безпечні ручки

Робітники в промислових умовах регулярно обходять перешкоди, складні конфігурації та небезпечні умови. Універсальні безпечні ручки — це удосконалення безпеки обслуговування, яке допомагає запобігти проблем на вашому підприємстві. Міцна конструкція з литого алюмінію та універсальний дизайн забезпечують підвищений рівень безпеки і легкість у встановленні.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen