Жінки в логістиці: відзначаємо Міжнародний жіночий день

Міжнародний жіночий день – глобальна подія, присвячена досягненням жінок у всьому світі.

У цьому році світові кампанії зосередилися на проблемах нерівності, з якими жінки все ще зіштовхуються.

Роль жінок у галузі складської логістики та транспорту все ще значно недооцінюється. В питанні трудової зайнятості жінок, логістиці дійсно трошки потрібно підтягнутися. Грубо кажучи, всюди, де виключені жінки, виключено половину наявних талантів.

Про що варто нагадувати в Міжнародний жіночий день?

Дослідження показують, що жінки складають менший відсоток робочої сили в логістиці. Рейчел Уіттакер, власниця та засновниця консалтингової компанії з логістики Zest у Ноттінгемі, вважає, що ми повинні визнати і пропагувати важливість жінок в логістиці та надихати більше жінок обирати таку роботу.

Жінки грають життєво важливу роль в логістиці, яку часто ігнорують. Я розпочала свою кар’єру в логістиці як адміністративний менеджер в 3PL. Там я відразу відчула себе на своєму місці.

Ця галузь динамічна, різноманітна і складна. Я виявила, що для амбіційних ініціативних людей є багато можливостей виділитися, бути поміченими і отримати підвищення. За 2 роки я стала старшим менеджером, відповідальним за обслуговування клієнтів, операційні процеси та систему управління складом.

“Бути жінкою в логістиці може бути страшно. Ви працюєте в середовищі, орієнтованому на чоловіків, і вам впевнено потрібна досить товста шкіра, але результат вартий витрачених зусиль”, – говорить Рейчел.

Ця галузь також пропонує жінкам великі можливості пристосувати свою кар’єру відповідно до свого образу життя. Гнучкий графік, неповний робочий день, робота вдома та консультування – все це допомагає просувати та зміцнювати роль, яку можуть грати жінки.

Наставництво та приклади для наслідування дуже ефективні в галузі і сприяють популяризації та просуванню ролі, яку відіграють жінки.

Тепер я працюю зі складами по всій країні, і це дає мені можливість познайомитися з жінками-професіоналами в галузі логістики і дати їм можливість розвивати свою кар’єру та займати свою власну нішу. Я сподіваюся, що вони побачать, що як я роблю свою справу, і надихнуться”.

Ми повинні використовувати Міжнародний жіночий день, щоб підтримати і надихнути інших жінок зробити рішучий крок і вести життя і бізнес, які вони заслуговують. Все можливо, якщо ми, жінки, будемо працювати наполегливо і допомагати одна одній.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen