Нетерпимість до корупції та відрядна оплата праці в Хаскі

Аутсорсинг – це ефективно! Про це вже відомо достатньо давно. Та аутсорсерів багато, і кожен з них ефективний по-різному і в різній мірі. Звичайно, є якісь загальні переваги, які клієнт отримує незалежно від вибору підрядника. Покриття пікових навантажень, заміна постійних витрат змінними, матеріальна відповідальність за псування товару, оплата праці. Ці та ще кілька інших пропозицій, мають бути мінімальним стандартом галузі, інакше тоді незрозуміло, навіщо ж використовувати аутсорсинг.

#ЕКСПЕРТИ — наша постійна рубрика блогу, де знавці логістики, hr та рекрутингу діляться своїм досвідом та знаннями. У вас є чим поділитись і ви можете бути корисним нашим читачам? Зв’яжіться з нами й ми з радістю опублікуємо Вашу статтю в нашому блозі.

Для того, аби підрядник міг якось виділитись на загальному фоні, йому необхідні стійкі довготривалі унікальні пропозиції, які вирізняють саме цю компанію з-поміж інших та спонукатимуть клієнтів звертатись саме до неї. Чому саме стійкі та довготривалі? Бо в іншому випадку це буде просто акція, що матиме короткостроковий маркетинговий ефект. Ці стійкі унікальні пропозиції називаються конкурентними перевагами. Навколо них формується вся діяльність компанії: бізнес-процеси, маркетингова стратегія, формування команди. Адже ви маєте забезпечити виконання того, про що заявляєте. У когось це може бути низька ціна, у когось – швидкість доставки (завжди пам’ятаємо про трикутник «дешево-швидко-якісно»).

Відрядна оплата праці, як одна з переваг роботи з Хаскі

Компанія «Хаскі» не була статичною в своїх конкурентних перевагах з моменту початку своєї діяльності. Ці переваги могли змінюватись, коли ми відчували, що змінились потреби ринку. Або розуміли, що не можемо забезпечити певну умову на поточній конфігурації ринку. Та одна конкурентна перевага не змінювалась ніколи – це відрядна оплата праці. Ми глибоко переконані, що лише вона надає можливість клієнтам в повній мірі отримати вигоду від використання аутсорсингу. Адже замовник платить не за час, не за повітря, а за конкретний результат. З таким підходом в ефективності зацікавлені всі учасники процесу. Також перевагами «Хаскі» на сьогодні залишаються персональний проєктний менеджер та кваліфіковані працівники, що безпосередньо виконують роботи.

Повна нетерпимість та нульова толерантність до корупції

З того часу, як «Хаскі» стали вузькоспеціалізованими постачальниками послуги аутсорсингу складських та виробничих робіт, у нас була ще одна перевага, про яку ми мовчали, бо вважали, що це теж має бути стандартом галузі, тому говорити додатково про це не варто. Але час йшов, і наші ідеалістичні уявлення про ринок раз за разом розбивались об жорстоку реальність. Цією перевагою є повна нетерпимість, нульова толерантність до корупції. Адже яка може бути ефективність, якщо рішення приймаються необ’єктивно, беручи в розрахунок не інтереси компанії, а якусь непередбачену особисту вигоду? Співпрацюючи з нашою компанією, клієнт на 100% може бути впевнений в тому, що всі його гроші, сплачені за виконання робіт, справді підуть за призначенням для підвищення ефективності роботи його підприємства, а не в кишеню нечесного співробітника.

Вибір “Хаскі” на тендері – це гарантія прозорості співпраці та зацікавленості в результаті. Так, на ринку іноді можна почути, що вартість робіт на погодинній основі в нашій компанії зазвичай найдорожча. Та при цьому все до останньої копійки йде на організацію та виконання робіт, забезпечуючи високу якість та суттєво вищі результати, ніж у конкурентів. Відрядна оплата праці, яку ми постійно пропонуємо і просуваємо на ринку, як безальтернативний елемент ефективності, допомогає нашим клієнтам максимізувати вигоди від співпраці, оплачуючи не час, а результат.

За останні 10 років своєю натхненною роботою наша команда сформувала клієнтський портфель із більш ніж 800 компаній. Кожна з них могла б навести ті чи інші плюси від нашої співпраці. Але в чому зійдуться всі вони разом – то це в тому, що “Хаскі” – це завжди про чесність і абсолютну нетерпимість до корупції в будь-яких її проявах!

Відмова від корупції здатна підвищити ефективність вашого бізнесу

Україна і до 2022-го року, і зараз входить до переліку найбільш корумпованих країн Європи. Значною мірою через це наша економіка настільки слабка, що без допомоги західних партнерів ми ще рік тому оголосили б себе банкрутами. Значною мірою через це у нас найнижча середня зарплата у всій Європі. Значною мірою через це наші захисники зараз гинуть на фронті, бо коли гроші йдуть не на інвестиції та підвищення ефективності, а лише в кишені посередників, страждає економічна міць всієї системи. Так, корупціонери в державній сфері та в приватній – це різні люди, різні схеми. Але результат один і той же – вони крадуть ваші гроші, що робить систему (державу чи вашу окремо взяту компанію) слабшою за рахунок збільшення втрат, завищення витрат на процеси. Тому давайте боротись з цим разом, підвищуючи ефективність вашого бізнесу і не дозволяючи наживатись на ньому нечистим на руку людям. Ласкаво просимо на світлу сторону.
Аутсорсинг – це ефективно! Аутсорсинг – це “Хаскі“!

Читайте также

                  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen