Прозорість та видимість запасів

Наша нова стаття присвячена прозорості запасів, що є значною перешкодою для багатьох підприємств електронної комерції. Видимість запасів завжди була проблемою для операторів ланцюжків поставок. Для сучасних компаній, де продукція проходить через багато каналів і часто залежить від заплутаних ланцюжків поставок, це стає ще складнішим.

Типові проблеми в цій галузі включають в себе:

  1. Забезпечення того, щоб зміни в рівні запасів не залишилися непоміченими.
  2. Оновлення цифрових технологій для забезпечення оновлення запасів в режимі реального часу.
  3. Досягнення прозорості там, де використовуються ручні процеси.
  4. Відстеження запасів у кількох бізнес-додатках, таких як платформи ERP, CRM і SCM.

Видимість запасів: ШІ є ключем

Не існує життєздатної заміни використанню технологій для забезпечення прозорості запасів. Це означає, що пов’язані з цим витрати, навчання і поетапний процес вирішення проблем інтеграції є необхідними.

Однак є ще один або два елементи ШІ, поліпшення яких може полегшити вирішення деяких завдань ШІ. Нестандартизовані процеси є ворогом управління запасами на основі технологій. Це пояснює присутність стандартизації процесів як невід’ємної частини великих проектів впровадження ШІ.

Якщо ваша компанія не вирішує приступити до суттєвого перегляду технології обміну миттєвими повідомленнями, варто почати стандартизувати процеси обміну миттєвими повідомленнями. Така ініціатива допоможе виявити і усунути слабкі місця процесів, підвищити ефективність і мінімізувати строки і витрати на подальші впровадження систем та зусиль з інтеграції.

Видимість запасів на складі

Разом зі стандартизацією процесів оптимізація планування складу може покращити видимість запасів на ваших складах. Спростити отримання прозорості під час подальших технологічних покращень.

Повністю оптимізований склад робить такі процеси, як розміщення, підрахунок і комплектування, більш ефективними і зменшує ризик помилок. Багато менеджерів ШІ дивуються тому, як планування їх складів впливає на ефективність і прозорість, а також на суттєві покращення, які вони бачать після оптимізації.

Стандартизація процесів обміну миттєвими повідомленнями та оптимізація планування складу є надійною основою для покращення прозорості. За допомогою модернізації та інтеграції ШІ, щоб підтримувати більш ефективне управління запасами в цілому.

Проблеми – це можливості, навіть у управлінні запасами електронної комерції

Проблеми з запасами в електронній торгівлі є одними з найскладніших для менеджерів по запасам. Оскільки багато компаній борються з ними, подолання будь-якої з них може дати вашому підприємству додаткову конкурентну перевагу.

Крім того, ці проблеми шкідливо впливають на ефективність електронної комерції, тому керівникам бізнесу слід розв’язувати їх, наскільки це можливо.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen