Як створити енергоефективний склад?

Не холодний склад в середньому споживає 6,1 кіловат-годин (кВтг) електроенергії та 13 400 БТЕ природного газу на рік. Приблизно 76 відсотків загального споживання припадає на освітлення та опалення приміщень.

Більша частина витрат на експлуатацію в розподільчих центрах пов’язана з використанням або неправильним використанням енергії. Але компанії можуть вжити заходи для зменшення витрат за допомогою ряду енергоефективних варіантів, описаних у цій статті.

Перегляньте способи освітлення

Яке світло, скільки і де необхідно для освітлення складу? З таким великим простором вам не потрібно освітлювати весь склад на повну потужність, але менша потужність або управління вмиканням/ вимиканням маловикористовуваних місць допоможе скоротити витрати електроенергії, так само як і більш ефективні світлодіодні лампи. За допомогою світлодіодів можна зекономити до 80 відсотків енергії, вони яскраві, швидкодіючі та довговічні.

Стійкі до атмосферних впливів перехідні зони

Можливо, не варто обігрівати або охолоджувати велике приміщення, коли великі відкриті двері пропускають повітря. Тому важливо закривати проходи та використовувати укриття. Навіть при завантаженні та розвантаженні ви можете забезпечувати в приміщенні контроль за кліматом.

Впроваджуйте на склад альтернативні джерела енергії

Ви зможете спробувати альтернативні джерела енергії та інтегрувати їх у існуючі системи, що може бути ідеальним способом для тестування різних варіантів. Мансардні вікна, сонячні панелі та геотермальні системи опалення / охолодження складу – це лише деякі з тих, які варто спробувати.

Циркулюйте повітря

Низькошвидкісні вентилятори великої потужності можуть допомогти охолодити приміщення, просто сприяючи руху та циркуляції повітря, використовуючи менше енергії, ніж вентилятор. Це ефективний спосіб знизити температуру, не витрачаючи при цьому гроші.

Встановіть на склад ізольовані енергозберігаючі двері

Це перемога у всіх напрямах: ізольовані двері захищають працівників від дискомфорту в спеку та холод, бережуть продукти та захищають транспортні засоби від передчасного зносу через вологість. Оскільки ізольовані двері виробляються з різними значеннями теплової ефективності, вони можуть забезпечувати різний рівень ізоляції, що дає вам більше вибору. У цих дверей є додаткові переваги: вони блокують шум, мають додаткову міцність та амортизацію.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen