5 принципів успіху Хаскі під час війни

Останні півтора року перевірили всіх нас та особливо бізнес в Україні на міцність, витривалисть та впертість! Ми запитали в Бабич Дарьї керівника проєктного відділу компанії Хаскі, як їх бізнесу вдалось втриматись на плаву під час війни і залишитись надійними партнерами для своїх клієнтів

#ЕКСПЕРТИ — наша постійна рубрика блогу, де знавці логістики, hr та рекрутингу діляться своїм досвідом та знаннями. У вас є чим поділитись і ви можете бути корисним нашим читачам? Зв’яжіться з нами й ми з радістю опублікуємо Вашу статтю в нашому блозі.

Вітаю! Мене звати Дар’я. Я – керівник проєктного відділу компанії Хаскі. Компанія Хаскі – український професійний оператор з аутсорсингу робочого персоналу з 2008 року. Наші клієнти – великі логістичні та виробничі компанії. Ми допомагаємо нашим клієнтам підвищити ефективність складської логістики і оптимізувати витрати в період пікових навантажень. Тому у нас працюють справжні експерти з управління робочим персоналом.

За 5 років роботи в Хаскі я стала свідком непорушності принципів та цінностей, невпинного руху вперед, розвитку та масштабуванню. Але останній рік перевірив всіх нас ще й на міцність та злагодженість бізнесу!

Як втриматись на плаву під час війни і залишитись надійними партнерами

Хочу розказати про 5 принципів, які допомогли нам втриматись на плаву під час війни і залишитись надійними партнерами для наших клієнтів:

1. Індивідуальний підхід. Наш досвід – наш золотий запас. За 15 років на ринку, ми працювали буквально в кожній сфері бізнесу. Ми знаємо потреби і особливості різних сегментів логістики і маємо безліч вдалих кейсів роботи з виробничими підприємствами, транспортними компаніями, дистриб’юторами та рітейлами.

2. Здатність швидко адаптуватися допомогла нам не зупинити роботу 24 лютого 2022 року. Під час війни ми продовжуємо надавати наші послуги за виключенням 2 перших тижнів. Ми були готові до нових реалій і до нових викликів, які нам підготував воєнний час.

3. Диверсифікація. Ми також надаємо послуги аутсорсингу складського персоналу в Польщі. На даний час активно розвиваємося в багатьох регіонах Польщі, та маємо клієнтів у великих містах. Наш філіал стане вам у нагоді, якщо вам довелося перевезти туди свій бізнес.

4. Ми українці, а отже ми сміливі. Компанія Хаскі забезпечує українців робочими місцями, сплачує податки державі та донатить на ЗСУ. Безпека працівників – головний пріоритет Хаскі! Тому свою діяльність ми продовжуємо на території Україні за виключенням тимчасово окупованих територій та регіонів, де тривають активні бойові дії. В Україні ми маємо офіси в 7 найбільших містах, завдяки цьому, працюємо в усіх регіонах країни, в тому числі в Запоріжжі, Дніпрі та Харкові.

5. І останній принцип, неочевидний, але дуже важливий: ми маємо нульову толерантність до корупційних схем. Ми не «рішаєм» і не заносимо «відкатів». Ви можете бути впевненими, що наша співпраця буде максимально прозорою і слугуватиме на користі економіки України.

Детальніше про це за посиланням.

Досвід, який ми отримали

На сьогодні ми стали ще більш гнучкими, адаптивними та надійними. Ми віримо в своїх колег і даємо можливості нашим співробітникам перейняти знання від найсильніших експертів компанії в області маркетингу та продажів, ведення проєктів, рекрутингу, а також навички лідерства, управління та командоутворення.

Друзі, якщо Ваш бізнес потребує підтримки у вигляді досвідченого складського персоналу на піковий сезон або просто Ви стомилися переплачувати, оплачуючи простої персоналу – радимо зекономте свої кошти та скористайтесь аутсорсингом.

Хаскі готові знайти рішення Вашого питання не прив’язуючись до регіону!

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen