Відстеження у вигляді ультратонкої мітки

Технологія відстеження у вигляді наклейки: DB Schenker є першим логістичним постачальником в Європі, який пропонує глобальне відстеження відправлень за допомогою нової, ультратонкої мітки відстеження, розробленої високотехнологічним розробником, компанією Sensos. Одноразову мітку можна приклеїти до контейнерів, палет або окремих картонів, що дозволяє відстежувати відправлення в транспорті на землі, повітрі та воді.

– Технологія відстеження тепер поміщена в тонкій на міліметр наклейці. Мітка Sensos настільки мала і легка, що може бути використана для вантажів будь-яких розмірів. У поєднанні з рішенням IoT DB Schenker connect2track пропонує оптимальну видимість та моніторинг стану відправлень. Це значно покращує існуючу пропозицію для наших клієнтів та робить відстеження ще більш гнучким та безпечним – каже Девід Поллендер, продуктовий власник з розвитку бізнесу IoT у DB Schenker.

Ми зробили прорив у ланцюжку поставок, забезпечивши повну прозорість шляху відправлення від початкового етапу до самого кінця. Наше рішення дозволяє реалізацію, засновану на даних, що оптимізує логістику в усіх її формах. Ми вдячні компанії DB Schenker, яка з самого початку була нашим партнером проекту та допомогла нам створити продукт, що відповідає очікуванням ринку – каже Авів Касто, генеральний директор компанії Sensos.

Мітка в реальному часі відправляє дані про місцезнаходження та температуру відправлення через мобільну мережу. Клієнт отримує повідомлення, якщо пакунок був пошкоджений під час транспортування. Ненав’язлива наклейка збільшує безпеку цінних відправлень, не привертає увагу, а сам факт відстеження залишається непомітним.

Пристрій відстеження та батарея розташовані на самоклеючій етикетці. Технологія, застосовувана для окремих картонів та невеликих відправлень, це рішення доступне по всьому світу для наземного, повітряного та морського транспорту. Одноразова етикетка оснащена акумулятором без літію, виробництво якого викидає менше CO2, ніж у випадку звичайної батареї, і, незважаючи на невеликі розміри, має час роботи до шести місяців. Маленька етикетка також означає менше енергії, витраченої під час транспорту, і повернення відправлення вже не є необхідним.

DB Schenker був одним з перших партнерів проекту Sensos, компанії, що належить до групи Sony Semiconductor Solutions Corporation, внісши свій вклад у розвиток продуктового портфелю. У рамках цього процесу глобальний постачальник логістичних послуг допоміг визначити вимоги та протестував рішення Sensos на пілотній стадії в наземному та повітряному транспорті.

Платформа Інтернету Речей DB Schenker connect2track дозволяє клієнтам відстежувати місцезнаходження та стан відправки (наприклад, температуру та вологість). Вона пропонує постійно обчислюваний на основі даних в реальному часі приблизний час прибуття, забезпечуючи підвищення безпеки завдяки сповіщенням у разі порушення відправки, а також підвищення ефективності завдяки оптимізації ланцюга поставок.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen