Історія розвитку компанії “Хаскі Менеджмент”

Хаскі (ТОВ “Хаскі Менеджмент”) – міжнародна аутсорсингова компанія, яка надає професійний персонал на склад, виробництво або торговий майданчик по всій Україні та Польщі. На початку липня компанія “Хаскі Менеджмент” відсвяткувала свою 15 річницю. Ми вдячні Вам за довіру, та хочемо поділитися історією нашого розвитку від створення і до сьогодні.

Історія компанії Хаскі

Засновник компанії Хаскі – Владислав Таранович. Бренд «ХАСКІ», уособлює в собі швидкість, згуртованість, дружелюбність та готовність допомогти.

2008 рік

Компанія Хаскі заснована 8 липня 2008 року. Спочатку компанія надавала широкий спектр послуг, серед яких були вантажоперевезення, вивіз будівельного сміття, послуги вантажників, та інше. В процесі роботи компанією була виявлена послуга з найбільшим попитом від клієнтів – аутсорсинг складського персоналу.

2012 рік

В 2012 після деякого неприродного «застою» компанії, Владислав Таранович звернувся до свого товариша та клієнта Кирила Куницького, який став співвласником компанії Хаскі. Після детального аудиту було прийняте рішення закрити деякі нерентабельні напрями в компанії і сфокусуватись на аутсорсингу складського персоналу.

2013 рік

В липні 2013-го року на посаду виконавчого директора запросили Олексія Ящука, який повністю відповідав за операційні процеси, завдяки чому Владислав Таранович та Кирило Куницький могли більше часу приділяти стратегічному плануванню. Компанія доволі швидко зростала та змінювалась і використовувала новітні технології того часу, з 2013 була запроваджена CRM система для відділу продажів, здійснений перехід на 1С, на той момент в компанії було лише 4 відділи: бухгалтерія, відділ продажів, відділ по роботі з клієнтами та відділ по роботі з персоналом. В клієнтському портфелі було 46 компаній, діяльність велась тільки в Києві та Київській області.

2014 рік

В 2014-у році компанія, паралельно з розширенням клієнтської бази, почала регіональну експансію. З інтервалом менше ніж 1 місяць на початку літа з’явилися філіали в Дніпрі та Одесі. В цьому ж році Хаскі почали свій перший освітній проект – Логістичний сніданок – це заходи для спеціалістів логістичної сфери та HR. В цьому ж році компанія реалізувала свій найбільш масовий проєкт: протягом 3х місяців на одному з об’єктів працювало одночасно 200 працівниць в дві зміни, вони займалися упаковкою новорічних подарунків з цукерками Конті.

2015 рік

2015-й рік запам‘ятався появою нового відділу інтернет-маркетингу. Компанія продовжила регіональну експансію і відкрила філію в місті  Львів. Починаючи з 2015 року, ми почали активно працювати над системою мотивації для складського персоналу.

2016 рік

В 2016-му році був встановлений рекорд – 417 людино-змін. Загальна кількість клієнтів в нашій базі виросла до 258.

2017 рік

2017-й рік почався з відкриття одразу двох філіалів: Харків та Миколаїв. Цьому допоміг наш клієнт «Сандора» («Пепсі»), який обрав нас в якості основного постачальника послуг аутсорсингу складського та виробничого персоналу. Варто зауважити, що в цьому році на ринку праці України виник колосальний дефіцит лінійного персоналу, на що ми відреагували розширенням матеріальної та нематеріальної мотивації співробітників. Також з цього року функціонал  відділу по роботі з клієнтами і відділу по роботі з працівниками об’єднали в один проєктний відділ.

2018 рік

С 2018-го року набагато більшу роль в результатах компанії почали відігравати регіональні представництва. Якщо раніше частка Києва складала більше 80%, то в цьому році розподіл вже був 50% на 50%. В цьому році також нами був створений перший додаток для працівників. Почався розвиток окремого напрямку – івент-менеджменту. Окрім вже звичних логістичних і внутрішніх івентів, також змогли реалізувати такі проєкти, як поїздка на Amazon в різних країнах Європи та поїздка на завод BMW. Також почали співпрацювати з кафедрою логістики Національного Авіаційного Університету – почали брати студентів на проходження практики. Відкрили філію в Вінниці і почали розвивати новий напрям послуг для клієнтів – аутстафінг.

2019 рік

В 2019-му вперше перевершили показник в 500 змін на день, а в подальшому щороку компанія оновлювала свої рекорди. Також в цьому році змінився і корпоративний стиль Хаскі, тепер це новий більш сучасний та лаконічний логотип.

Тоді ж була відкрита “Школа карщиків Хаскі” для підготовки водіїв складської техніки (наразі проєкт не працює через війну). Також був реалізований проєкт «Склад Хаскі», та через невеликі об‘єми самого складу, наразі використовується компанією в особистих цілях для надання дрібних послуг клієнтам (упаковка, копакінг).

2020 рік

Офіс працював дистанційно, а складських працівників, ми забезпечували всіми необхідними засобами безпеки, ажде здоровя та безпека наших людей – важливіше за все!

2021 рік

В 2021му році “Хаскі” стала міжнародною компанією. 4 вересня була зареєстрована Haski Management sp. z o.o., і з тих пір ми почали працювати в Польщі. В цілому, весь 2021-й рік був наповнений рекордами – кількість людино-змін в день/в місяць/за рік. Кількість клієнтів, які використали складський аутсорсинг Хаскі склала 319 компаній.

2022 рік

Здатність швидко адаптуватися допомогла нам не зупинити роботу 24 лютого 2022 року. Під час війни ми продовжуємо надавати наші послуги за виключенням 2 перших тижнів. Ми були готові до нових реалій і до нових викликів, які нам підготував воєнний час.

Хаскі сьогодні

Працюємо на всій території України (окрім тимчасово окупованих територій та зони бойових дій) та представлені в усіх регіонах Польщі. Віримо в ЗСУ та наближаємо Перемогу.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen