Kuehne + Nagel планує збільшити свою частку на ринку повітряних перевезень на Південному Сході США.

Минулого року, згідно з прес-релізом, аеропорт Бермінгем-Шатлсворт підписав угоду на 25 мільйонів доларів  для створення повітряного вантажного терміналу з планами початку будівництва у травні. Kuehne + Nagel спочатку буде працювати з ангаром Kaiser Aircraft Industries, а потім переїде в новий термінал. Згідно з прес-релізом, будівництво очікується на завершення протягом близько 10 місяців.

“Останні поліпшення, які ми зробили в інфраструктурі аеропорту, плани на новий повітряний вантажний термінал, в поєднанні з цією партнерською угодою з однією з провідних логістичних компаній, допомагають нам наблизитися дореалізації довгострокової мети-розширення повітряного вантажного бізнесу в регіоні”, – заявила Дарлін Уілсон, голова Бірмінгемського аеропорту, в своєму зверненні.

Представник аеропорту повідомив Supply Chain Dive електронною поштою, що з квітня Kuehne + Nagel розпочне щотижневі міжнародні вантажні рейси між Штутгартом, Німеччина (STR) та BHM, використовуючи власний літак 747-8F.
Згідно з статистикою аеропорту, Бермінгем-Шатлсворт обробив майже 21 000 тонн вантажів у 2022 році. У січні аеропорт перевіз 1 469 тонн вантажів, що на 5% менше, ніж рік тому.
Збої в ланцюгах постачання спричинили нові можливості для перевезення вантажів через регіональні аеропорти в США, оскільки відправники та експедитори продовжують віддавати перевагу альтернативним аеропортам, щоб уникнути заторів та переповнення на більших авіаційних хабах.

  “Аеропорт Бірмінгем-Шатлсворт відкритий для бізнесу цілодобово”, –повідомив речник аеропорту.
“Немає нічого, що обмежує експедиторів, щоб вони могли прилітати, розвантажувати вантаж та доставляти його до клієнтів у зручний для них часовий проміжок.
Без обмежень щодо годин роботи та переповнення, просто і без очікувань”.

Також зростаюча виробнича активність в США викликала потребу в інвестиціях в перевезення вантажів у регіональних аеропортах. Президент та головний виконавчий офіцер Міжнародного аеропорту регіону столиці (LAN) в Лансінгу, штат Мічиган, Ніколь Нолл-Вільямс повідомила в електронному листі для Supply Chain Dive, що аеропорт планує збільшити простір для розвантаження вантажів на 63% для задоволення зростаючої потреби у перевезенні повітряних вантажів, таких як електронна комерція та медичні технології.

“Ми спостерігаємо значний розвиток виробництва та промислового розвитку в регіоні, як із будівництвом заводу батарей GM та інвестицій на мільйони доларів в регіон, так і з будівництвом великого складу Amazon менше ніж за 10 хвилин від аеропорту ”
– повідомила Ніколь Нолл-Вільямс.


Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen