DHL Parcel з AWL закінчують розробку робота-депалетизатора

Компанія DHL Parcel спільно з провідним інтегратором робототехніки AWL закінчують роботу над створенням робота-депалетизатора, який суттєво спростить логістичні процеси на складах. Це інноваційне рішення використовує передову технологію роботизованого збирання та AI-vision, повідомляють розробники. Розумна машина призначена для розбору палет та переміщення коробок на конвеєр сортувальної установки.  Робот легко справляється з перевантаженням коробок вагою до 31,5 кг. При цьому він обробляє до 800 таких упаковок за годину.

Депалетизатор здатен працювати з коробками різних розмірів.
І до самих палет також немає надто жорстких вимог, принаймні, вони можуть бути різної висоти. Таким чином, клієнтам DHL не доведеться виконувати нові вимоги для постачання товарів на склади компанії.
За словами експертів, запровадження таких роботів на складах дозволить DHL суттєво підвищити продуктивність праці та власну конкурентоспроможність, оскільки нова машина дозволяє впоратися з нинішніми проблемами на ринку праці. Адже винайняти достатньо вантажників, які б відпрацьовували свою зміну, постійно перекидаючи важкі коробки, зараз непросто.

«Робот бере на себе більш важкі та повторювані завдання, дозволяючи працівникам зосередитися на більш складній і цікавій роботі», – уточнив Рулоф Хофман, головний операційний директор DHL Parcel Benelux. Робот-депалетизатор зараз успішно працює у сортувальному центрі Роттердама. Розробники намагаються удосконалити його перед тим, як встановити аналогічну техніку на інших об’єктах логістики.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen