Способи залучення та утримання співробітників (частина 3)

Закінчуємо знайомити вас зі способами, які використовують Хаскі для залучення та утримання співробітників. В попередніх статтях ми поділились, як завдяки регулярному спілкуванню, повазі до особистого життя та інклюзивній корпоративній культурі нам вдалось залучити та утримати найкращих спіробітників.

10. Заохочуйте повагу на робочому місці

Переконайтеся, що співробітники відчувають повагу з боку своїх керівників та колег. Надавайте конструктивний зворотний зв’язок, пропонуйте підтримку та виявляйте вдячність за їхню роботу.

  1. Покажіть, що ви етичний лідер. Співробітники з більшою ймовірністю будуть поважати лідера, який є етичним та прозорим. Моделюйте поведінку, яку ви бажаєте бачити у своїх співробітників, будучи чесними та прямолінійними.
  2. Заохочуйте підлеглих поважати своїх колег. Переконайтеся, що ваші співробітники знають, що повага – це вулиця з двостороннім рухом. Заохочуйте їх виявляти повагу до колег, навіть якщо вони не завжди погоджуються з ними.
  3. Сконцентруйтеся на поведінці, а не на особі. Даючи зворотний зв’язок, важливо критикувати саме поведінку, а не переходити на особистості. Це допоможе уникнути будь-яких образ.

11. Пропагуйте здоровий спосіб життя для залучення людей зі схожими цінностями

Пропонуйте оздоровчі пільги та заохочення. Це покаже вашій команді, що ви турбуєтеся про їхнє благополуччя і готові допомогти їм залишатися здоровими.

  1. Зробіть своє робоче місце вільним від тютюнового диму. Якщо ви хочете підтримувати здоровий спосіб життя, почніть з заборони куріння на робочому місці. Це допоможе зменшити ризик виникнення проблем зі здоров’ям у ваших співробітників. Ви можете зберегти співробітників, показавши, що ви роботодавець, який цінує здоров’я вашої команди.
  2. Пропонуйте оздоровчі переваги. Оздоровчі пільги можуть допомогти стимулювати співробітників до здорового способу життя. Деякі загальні переваги включають членство в тренажерному залі, знижки в оздоровчому клубі та заняття фітнесом. Хаскі надавали бонуси за здоровий спосіб життя та абонементи до спортзалу.
  3. Спонукайте робити перерви. Переконайтеся, що ваші співробітники знають, що можна робити перерви протягом дня. Заохочуйте їх відходити від своїх робочих місць і прогулятися, або просто відпочити кілька хвилин.

12. Заохочуйте співробітників за їхні досягнення

Ваші співробітники заслуговують на визнання за їхню важку роботу, тому обов’язково покажіть їм, наскільки ви цінуєте їхні зусилля.

  1. Публічно хваліть своїх співробітників. Хваліть їх перед їхніми колегами, щоб показати їм, що ви цінуєте їхню наполегливу роботу. Це можна зробити за допомогою таких засобів, як електронна пошта або оголошення для всієї компанії.
  2. Даруйте співробітникам персональні подарунки. Персоналізовані подарунки – чудовий спосіб висловити вдячність за досягнення співробітника. Вашим заохоченням може бути, наприклад, подарункова картка у їхній улюблений ресторан або ваучер на день у спа. Якщо вам потрібне натхнення, ви можете знайти продумані подарунки для співробітників.
  3. Пропонуйте співробітникам додаткові дні відпустки. Додаткові дні відпустки – чудовий спосіб висловити вдячність співробітникам. В кінці кінців, відпустка – це найвища нагорода за наполегливу працю та самовідданість.

13. Покажіть, що ви цінуєте творчість на робочому місці для залучення креативних членів команди

Ви можете запропонувати співробітникам можливість виявити творчий підхід на робочому місці, надаючи їм проекти, які дозволять їм мислити нестандартно.

  1. Проводьте сеанси мозкового штурму. Сеанси мозкового штурму спонукають співробітників до творчого мислення. Під час цих сесій співробітники можуть поділитися своїми ідеями та допомогти розробити нові та інноваційні рішення. Ви навіть можете мати велику порожню дошку у своєму офісі, щоб ваша команда могла в будь-який час записувати ідеї.
  2. Заохочуйте співробітників до творчого ризику. Наприклад, ви можете дозволити їм працювати над інноваційними проектами або надати їм свободу експериментувати зі своєю роботою.
  3. Зберігайте безпристрасність. Переконайтеся, що ваші співробітники знають, що ви відкриті до нових ідей. Таким чином, їм буде зручно ділитися з вами своїми думками, і вони з більшою ймовірністю прийдуть до творчих рішень.

Поради по залученню персоналу на склад від Хаскі

Не забувайте про ці поради, розробляючи власну стратегію залучення та утримання співробітників, які відповідають потребам вашої компанії.

Ці 13 порад пропонують довгострокові стратегії залучення, але якщо вам терміново потрібен кваліфікований персонал на склад, Хаскі можуть допомогти. Ми лідери аутсорсингу складського та торговельного персоналу.

Хаскі надають лише якісних досвідчених працівників з досвідом роботи на різних підприємствах. Залиште заявку, і наші менеджери з вами зв’яжуться.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Add XACKI to home screen